Min baggrund


Lykke Birkeland

Psykolog


Mit CV læs mere her:


Jeg er uddannet cand.psych. fra Århus Universitet i 2000, og autoriseret af Dansk Psykolognævn. Jeg er godkendt  Specialist i både Psykoterapi og Psykotraumatologi samt supervisorgodkendt af DP, og tilbyder derfor også supervision til psykologer, både i forhold til opnåelse af autorisation og til opnåelse af specialist grad. 


Privat er jeg bosat på Midtfyn sammen med min mand og vores tre børn.

 

Siden 2005 har jeg haft privat praksis, hvor jeg udover terapi, individuelt og par, også har lavet supervisionsopgaver, kursusvirksomhed og akutte kriseopgaver (debriefing mv.).


Jeg har stor erfaring med stress- og arbejdsrelaterede problemstillinger, sorg- og krisebearbejdning, depression, angst, selvværdsproblematikker og behandlingen af PTSD og belastningsreaktioner.

.

Tidligere har jeg været ansat i kommunalt regi, hvor jeg har arbejdet med børn, unge og familier. Jeg har her fået en bred erfaring med terapi, rådgivning, psykologiske undersøgelser og udredninger samt med supervision af forskellige faggrupper.

 

Derudover har jeg undervist i psykologi og psykiatri på Fysioterapeutskolen og været ansat på Vejlefjord, der er et genoptræningscenter for hjerneskaderamte og deres pårørende.


Jeg lægger stor vægt på at dygtiggøre mig gennem kurser og videreuddannelse og modtager løbende supervision ved erfarne psykologer.


Samarbejdsaftale med:

  • Prescriba
  • Danmarks Lærerforening
  • GL
  • Worklife Partners
  • Overenskomst med Region Syddanmark
  • Blom Søefeldt - Erhvervspsykologisk Rådgivning
  • En række private virksomhederNyheder


Er du psykolog?

Og mangler du ekstern supervision til autorisation eller opnåelse af specialistgrad i enten psykoterapi (voksne) eller psykotraumatologi? Så ring og hør nærmere.

 


Ventetid:

For nye klienter med henvisning ca.6 - 7 måneder.

 

Ferie:

Uge 7


Onlineterapi:

Der tilbydes stadig online terapi enten telefonisk eller via video. Læs mere her:

https://www.sundhed.dk/borger/corona/videokontakt-med-din-behandler/videokonsultation-psykolog/

 

Akkreditering:

Klinikken er pr. 20.februar 2020 blevet akkrediteret, og lever dermed op til nationale niveau for kvalitet på områder, der er omfattet af Den Danske Kvalitetsmodel. Læs mere på IKAS hjemmeside.


Kurser og efteruddannelse:

* Kognitiv terapi


* IMAGO parterapi


* Supervision af andre       faggrupper


* Krisepsykologi


* Debriefing


* NEO PI-R


* Korttidsterapi med       børn og unge


* Interpersonel-terapi


* ACT


* Adfærdsaktivering